Η εταιρία μας


Το Books and Toys είναι το e-shop του βιβλιοπωλείου "ΧΡΥΣΑΥΓΗ" του παλαιότερου της Νίκαιας. Το βιβλιοπωλείο μας άνοιξε το 1952 και λειτουργεί αδιαλλείπτως εδώ και μισό αιώνα. Η δεύτερη γενιά το ανέλαβε πριν από 15 χρόνια και προσπαθεί να συνεχίσει την παράδοση με την πείρα που κληρονόμησε. Τα 50 χρόνια λειτουργίας σημαίνουν πολλά για μας. Είναι ένα βαρύ φορτίο στην πλάτη μας.

Οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτηση, τις τιμές, το χαμόγελο, την ποικιλία των ειδών και των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Γεμίζουμε χαρά και υπερηφάνεια όταν μας λένε ότι ψώνιζαν εκείνοι όταν πήγαιναν σχολείο,έπειτα για τα παιδιά τους και τώρα για τα εγγόνια τους. Έρχονται άνθρωποι που έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό και μας λένε ότι φύγανε μια ζωή και τώρα που επέστρεψαν η "ΧΡΥΣΑΥΓΗ" είναι εδώ ακμαία και σύγχρονη.

Το e-shop Books and Toys θέλει να σας δώσει οικονομικές λύσεις βιβλίων και χαρτικών στην πόρτα σας όπου και αν βρίσκεστε με συνέπεια και ταχύτητα.

Για Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση πατήστε εδώ


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ COMODO CA LTD.


Πλέον το ηλεκτρονικός μας κατάστημα προστατεύεται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας. Εγκαταστήσαμε σε όλες τις σελίδες ψηφιακό πιστοποιητικό για την υψίστη ασφάλεια κατά την διάρκεια της πλοήγηση σας και την καταχώρηση των στοιχείων σας. Με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείτε στο eshop μας κωδικοποιείται πριν βγει online αυξάνοντας στο έπακρο την ασφάλεια σας.

Η COMODO είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet, σε παγκόσμια κλίμακα.


Είπαν για Εμάς

ΝΕΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ