Επιταγές/voucher ΟΑΕΔ

Ηλεκτρονικές παραγγελίες με επιταγές/voucher του ΟΑΕΔ (Προσοχή: καταχώρηση παραγγελιών online μόνο μέχρι 20/12/2023)

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας για εξαργύρωση κουπονιών ΟΑΕΔ, μέσω του eshop μας, ακολουθώντας τις κάτωθι οδηγίες:

- Καταχωρείτε κανονικά τη παραγγελία σας (δεν επιτρέπονται είδη που δεν είναι βιβλία, τα βιβλία των εκδόσεων ΟΕΔΒ - ΙΤΥΕ και ελαττωματικά βιβλία). Στο πεδίο Προσθέστε κάποιο σχόλιο για τη παραγγελία σας αναγράφετε ονοματεπώνυμο, καθώς και τον αριθμό επιταγής του κάθε δικαιούχου. Πληρωμή μπορεί να γίνει με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ή με ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

- Πληρωμή με αντικαταβολή: στο σύνολο της παραγγελίας θα προσθεθεί το ποσό των 2.20 euro, το οποίο δε μπορεί να αφαιρεθεί από τα ποσό των voucher.

- Πληρωμή με κατάθεση: πληρώνετε το ποσό της παραγγελίας που σας έχουμε ενημερώσει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας αφαιρώντας το ποσό των κουπονιών.

- Σε περίπτωση που επιθυμείτε ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ : πραγματοποιείτε όλα τα παραπάνω βήματα και στο πεδίο Προσθέστε κάποιο σχόλιο για τη παραγγελία σας, αναγράφετε τους αριθμούς επιταγών και μόλις ετοιμαστεί η παραγγελία σας, θα ενημερωθείτε με e-mail για την παραλαβή της από το φυσικό μας κατάστημα

ΠΡΟΣΟΧΗ: σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιλαμβάνει έξοδα αποστολής/αντικαταβολής, αυτά δεν εξαργυρώνονται με το κουπόνι, μα εξοφλούνται με την παράδοση του δέματος με καταβολή των χρημάτων στη courier (για παραγγελίες < 30€).

Εξαργύρωση στο βιβλιοπωλείο μας (μέχρι 31/12/2023).

Η εξαργύρωση στο βιβλιοπωλείο μας γίνεται με προσκόμιση των αριθμών των επιταγών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αριθμοί των τελικών επιταγών ίσως έχουν αλλάξει, για αποφυγή ταλαιπωρίας παρακαλώ επιβεβαιώστε τους κωδικούς σας πριν ξεκινήσετε.