ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 3% (ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΑ)

Τρόποι πληρωμής

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου με τρεις (3) διαφορετικούς τρόπους


Η εταιρία μας σε οποιαδήποτε μορφή επιλέξετε για την πληρωμή της παραγγελία σας θα έρθει το γρηγορότερο δυνατόν σε τηλεφωνική επαφή μαζί σας για την τελική επιβεβαίωση.

1. Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα

Mε πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (μπορεί να γίνει πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών) μέσω του κέντρου συναλλαγών της Eurobank με τις πιο σύγχρονες και ανώτερες διεθνής πιστοποιήσεις.
Μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον στο οποίο είσαστε μόνο εσείς και η EUROBANK, χωρίς κανένας τρίτος (ακόμα και εμείς) να βλέπει την συναλλαγή ή τους αριθμούς της πιστωτικής κάρτα σας.

Η εξόφληση του ποσού γίνεται εφάπαξ ή με χρέωση άτοκων δόσεων αν το υποστηρίζει η πιστωτική σας.
έως 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Έως 3 άτοκες δόσεις για αγορές από €0,00 μέχρι €29,99
Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές από €30,00 μέχρι €2000,00
Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με απόλυτη ασφάλεια.

**Προσοχή οι άτοκες δόσεις δεν υποστηρίζονται από προπληρωμένες και χρεωστικές κάρτες.


Τι είναι ο Πρόσθετος Κωδικός που σας ζητάει μετά την εισαγωγή των στοιχείων της Πιστωτικής σας Κάρτας. (VERIFIED BY VISA & MASTERCARD SECURECODE)

Ο Πρόσθετος Κωδικός VERIFIED BY VISA / MASTERCARD SECURECODE , είναι υπηρεσία πιστοποίησης της ταυτότητας του κατόχου της κάρτας Visa - MasterCard, παρέχει πρόσθετη ασφάλεια κατά την πραγματοποίηση των αγορών σας στο internet. Μέσω της χρήσης ενός μοναδικού Προσωπικού Κωδικού Ασφαλείας που εσείς θα δημιουργήσετε και θα εισάγετε κατά τη διάρκεια των ηλεκτρονικών σας αγορών. Η εισαγωγή της υπηρεσίας πρόσθετου κωδικού κατά τη διάρκεια μιας αγοράς σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα επιβεβαιώνει ότι είστε ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος της κάρτας. Εάν εισαχθεί λανθασμένος Προσωπικός Κωδικός Ασφαλείας, η αγορά δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί.

Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόν τον κωδικό σας μέσα από την σελίδα της τράπεζας σας με πολύ εύκολο τρόπο. Επίσης μπορείτε να τηλεφωνήσετε στην τράπεζας σας για να σας βοηθήσουν να τον δημιουργήσετε!


2. Αντικαταβολή

Η πληρωμή των προϊόντων σας μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παράδοσή τους από την συνεργαζόμενη εταιρία Ταχυμεταφορών στην έδρα σας. Η πληρωμή με αντικαταβολή εφαρμόζεται μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων, θα σας ζητηθεί να υπογράψετε το δελτίο παραλαβής και να παραδώσετε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της εταιρίας Ταχυμεταφορών το ποσό σε μετρητά (επιταγές δεν γίνονται δεκτές).

Σημειώνεται ότι οι ταχυμεταφορείς δεν είναι σε θέση να επιστρέψουν χρήματα, αν το ποσό που τους παραδοθεί υπερβαίνει το οφειλόμενο, οπότε φροντίστε να έχετε πάντοτε το ακριβές ποσό κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Στην πληρωμή με Αντικαταβολή υπάρχει επιβάρυνση στο πόσο της παραγγελιάς 2.20€ για το οποίο ενημερώνεστε αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

(Η υπηρεσίας της αντικαταβολής είναι ανεξάρτητη με το κόστος των μεταφορικών)


3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα της παραγγελίας σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης με fax στο 2104906226 ή μέσω e-mail στο [email protected]

Α. ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

ΙΒΑΝ: GR15 026020 800000 8020061 1432

B. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR 3701 7105 300060 5314 3823 651

Γ. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR5 101 101 9300000 193 006114 07

Δ. ALPHA BANK

IBAN: GR88 0140 4690 4690 0200 2006 187

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

*Nα σημειωθεί ότι σε περίπτωση εμβάσματος, η χρέωση επιβαρύνει τον καταθέτη.

4. Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή πιστωτική / χρεωστική κάρτα κατά την παραλαβή της παραγγελιάς σας από το κατάστημά μας.