ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν στο e-shop μας από τις 5/8/2020 έως και τις 18/8/2020 θα εκτελεστούν μετά τις 19/8/2020 λόγω καλοκαιρινών διακοπών.

EIB/KNX, Τεχνική ηλεκτρικών εγκαταστάσεων

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
960-411-568-5
-20%

32.60 

Με ΦΠΑ - Τιμή Web


Αρχική Τιμή: 40.77 
Κερδίζετε: 8.17 € (20%)
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται τόσο στον μαθητή - σπουδαστή - φοιτητή όσο και στον επαγγελματία Ηλεκτρολόγο Μελετητή ή Εγκαταστάτη, που έχουν έστω και μικρή διάθεση να εντρυφήσουν στις δυνατότητες που προσφέρουν τα λεγόμενα έξυπνα κτίρια στην καθημερινή πρακτική των χρηστών τους. Για τον λόγο αυτό...
+

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται τόσο στον μαθητή - σπουδαστή - φοιτητή όσο και στον επαγγελματία Ηλεκτρολόγο Μελετητή ή Εγκαταστάτη, που έχουν έστω και μικρή διάθεση να εντρυφήσουν στις δυνατότητες που προσφέρουν τα λεγόμενα έξυπνα κτίρια στην καθημερινή πρακτική των χρηστών τους. Για τον λόγο αυτό παρουσιάζεται με ιδιαίτερη έμφαση η θεωρητική και η πρακτική τυποποίηση του θέματος της τεχνικής ΕΙΒ / ΚΝΧ που εφαρμόζονται στις σύγχρονες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, τις οποίες υλοποιεί ο τεχνικός Ηλεκτρολόγος στα διάφορα κτίρια. Ο σκοπός, λοιπόν, του βιβλίου των Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων τεχνικής ΕΙΒ / ΚΝΧ, είναι η προσέγγιση της φιλοσοφίας τους και η εύκολη -όσο το δυνατόν- προσαρμογή της τεχνογνωσίας των χρησιμοποιούμενων υλικών και συστημάτων στις απαιτήσεις της τεχνoυργίας τους, ιδιαίτερα στον τομέα που αφορά τον προγραμματισμό τους. Οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις τεχνικής ΕΙΒ / ΚΝΧ από την φύση τους, στην πράξη, διέπονται από τις βασικές αρχές της Ηλεκτρικής Οικονομίας. Δηλαδή, απόλυτα σωστή σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εργασίας επιλογή ηλεκτρολογικού και άλλου υλικού, με ταυτόχρονη σύγχρονη αντίληψη στον τρόπο εγκατάστασης και ελέγχου. Όλα αυτά έχουν άμεση ανταπόκριση στο οικονομικό όφελος από την δαπάνη αγοράς υλικών μέχρι την εξοικονόμηση της ηλεκτρικής ενεργείας στη λειτουργία μιας ηλεκτρικής εγκατάστασης υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Συγγραφέας: Τουλόγλου, Στέφανος
Εκδόσεις: Ίων
ISBN: 960-411-568-5
Έτος Έκδοσης: 2006
Αριθμός Σελίδων: 243
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 29χ21

Συντελεστές

Συγγραφέας:
Τουλόγλου, Στέφανος

Χαρακτηριστικά Βιβλίου

Εκδόσεις:
Ίων
Έτος Έκδοσης:
2006
Διαστάσεις:
29χ21
Αριθμός Σελίδων:
243
Εξώφυλλο:
Μαλακό εξώφυλλο

Εξαιρετικές Τιμές

Προτάσεις Παιδικών

Χρήσιμες Πληροφορίες

ΝΕΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Προτεινόμενοι Συγγραφείς