ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν στο e-shop μας από τις 5/8/2020 έως και τις 18/8/2020 θα εκτελεστούν μετά τις 19/8/2020 λόγω καλοκαιρινών διακοπών.

Το πεπρωμένο

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
978-960-468-064-1
-50%

7.00 

Με ΦΠΑ - Τιμή Web


Αρχική Τιμή: 14.00 
Κερδίζετε: 7.00 € (50%)
"Άκου, αγάπη μου, και να το θυμάσαι για πάντα", της είπε ο Οδυσσέας κοιτάζοντάς την στα μάτια και με ύφος παρόμοιο με αυτό που έπαιρνε στη δουλειά του. "Άννα, αυτή είναι η ουσία της ζωής και του πεπρωμένου που τόσο πιστεύεις, αυτή η έκπληξη που σου επιφυλάσσει. Σήμερα είσαι ευτυχισμένη, μα...
+

"Άκου, αγάπη μου, και να το θυμάσαι για πάντα", της είπε ο Οδυσσέας κοιτάζοντάς την στα μάτια και με ύφος παρόμοιο με αυτό που έπαιρνε στη δουλειά του. "Άννα, αυτή είναι η ουσία της ζωής και του πεπρωμένου που τόσο πιστεύεις, αυτή η έκπληξη που σου επιφυλάσσει. Σήμερα είσαι ευτυχισμένη, μα ξαφνικά μπορεί να γίνει κάτι αύριο και να σε κάνει να κλάψεις πολύ, να νιώθεις λύπη ενώ μέχρι πριν λίγο χαιρόσουν, και εκεί που λυπάσαι να χτυπήσει το τηλέφωνο και να ακούσεις κάτι που θα σου μετατρέψει πάλι τη λύπη σου σε χαρά. Αυτή είναι η ουσία, Άννα. Θα δεις όνειρά σου να πραγματοποιούνται και άλλα να γκρεμίζονται σαν χάρτινοι πύργοι. Ακόμα και αν θεωρείς πως κάποιοι τα έχουν όλα, δεν ξέρεις τι κρύβουν βαθιά μέσα τους στην ψυχή, που είναι και αυτή που πληγώνεται πιο πολύ. Γι' αυτό, καρδιά μου, μην αγχώνεσαι, πάλεψε όσο μπορείς για τη ζωή σου και τα όνειρά σου και άσε τη συνέχειά τους στο πεπρωμένο. Αυτό έχει γραφτεί και κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει, να το θυμάσαι για ό,τι θα έρθει, Αννιώ".

Συντελεστές

Συγγραφέας:
Φώτη Νικολέτα

Χαρακτηριστικά Βιβλίου

Εκδόσεις:
Σιδέρη Μιχάλη
Έτος Έκδοσης:
2013
Διαστάσεις:
14χ21
Αριθμός Σελίδων:
152
Εξώφυλλο:
Μαλακό εξώφυλλο

Εξαιρετικές Τιμές

Συνδύασε το με αυτά

Προτάσεις Παιδικών

Χρήσιμες Πληροφορίες

ΝΕΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Προτεινόμενοι Συγγραφείς