-37%

Σασμός ( Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα )

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
978-618-02-1273-0
1180 
1880 
Κερδίζετε: 700 €
+
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τρόποι πληρωμής
Τρόποι Αγοράς
Κόστος Μεταφορικών
Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος

Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 14:30 και 17:00 - 21:00

Σάββατο: 10:00 - 15:00

Περιγραφή

"Σασμός" και τα πάντα κρέμονται από μία λεπτή κλωστή.

Πίσω από το εξώφυλλο του ΣΑΣΜΟΥ, που αγάπησα από την πρώτη στιγμή, 504 σελίδες περιμένουν να τις ανακαλύψετε. 504 σελίδες μεστές, γεμάτες συναίσθημα, αγάπη, έρωτα, οργή και αρώματα από τον τόπο μου, την Κρήτη. Αρώματα που όπως όλα, άλλοτε η μυρωδιά τους είναι βαριά, άλλοτε μυστήρια ή γλυκιά, μα πάντα μεθυστική! Σας υπόσχομαι ένα ταξίδι διαφορετικό από τα άλλα με εναλλαγές καταστάσεων, ανατροπές της φωτιάς και ένα μοναδικό σεργιάνι στα μυστικά του τόπου μου. Χωριά, όρη και θάλασσες, ματιές καθαρές, λόγια σταράτα και αίματα που ανάβουν στην πρώτη σπίθα ανακατεύονται με τη μαντινάδα, το χάδι της μάνας και τη λεβεντιά.

Οι ευχές σας που συνόδεψαν την παρουσίαση του εξωφύλλου και την αποκάλυψη του τίτλου, θα είναι ένας φωτεινός δρόμος για μένα. Οι λέξεις είναι πια ασήμαντες για να χαρακτηρίσουν την ευγνωμοσύνη μου. Να είστε καλά, να αγαπάτε ότι έχετε, να μην πάψετε ποτέ να ονειρεύεστε κι αν κάποιος πάει να σας βλάψει με οποιονδήποτε τρόπο σας έχω πολλούς τρόπους στο νέο μου βιβλίο για να αποφασίσετε πως θα το αντιμετωπίσετε. Βεντέτα ή Σασμός; Ο Θεός να σας ε-βλέπει!!!

Σπύρος Πετρουλάκης

Το έκτο μυθιστόρημα του επιτυχημένου Σπύρου Πετρουλάκη, που έχει καταφέρει να κεντρίσει τους αναγνώστες από την πρώτη κιόλας σελίδα των βιβλίων του, μας μεταφέρει στην Κρήτη, στην πατρίδα του συγγραφέα. Οι βεντέτες εκεί ανoίγουν ακόμα και σήμερα, ολόκληρες γενιές ποτίζονται με μίσος, δημιουργώντας έναν ατέρμονα κύκλο αντεκδίκησης, με θύματα ανθρώπους των οποίων το σφάλμα δεν είναι άλλο παρά μόνο το επώνυμό τους.

Στο νέο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, ένας κύκλος αίματος και μια παλιά βεντέτα, σαν εφιάλτης, σκορπούν τον τρόμο σε δυο χωριά της Κρήτης. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Τι θα μπορούσε να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο Σασμό;

Λεπτομέρειες

Συγγραφέας:
Πετρουλάκης, Σπύρος
Εκδόσεις:
Μίνωας
Έτος Έκδοσης:
2019
Διαστάσεις:
21χ14
Αριθμός Σελίδων:
504
Εξώφυλλο:
Μαλακό εξώφυλλο

Εξαιρετικές Τιμές