ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ: Υπάρχει περίπτωση σημαντικής καθυστέρησης στην εκτέλεση και την παράδοση, καθώς πολλοί εκδοτικοί οίκοι υπολειτουργούν και ενδεχομένως λόγω προβλημάτων φόρτου στις εταιρείες ταχυμεταφορών (courier), που προκύπτουν από τις νέες συνθήκες αυτή την περίοδο.

CLICK AWAY: Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας στο eshop μας θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία από εμάς για κλείσιμο ραντεβού.

Παιχνίδια της παρέας

Παράδοση 4 έως 10 ημέρες
960-9444-07-5
-38%

8.00 

Με ΦΠΑ - Τιμή Web


Αρχική Τιμή: 13.00 
Κερδίζετε: 5.00 € (38%)
Περιέχονται: - Πάνω από 200 παιχνίδια που θα ψυχαγωγήσουν τα μικρά παιδιά και τους ενηλίκους. - Διαγράμματα που δείχνουν βήμα προς βήμα τον τρόπο με τον οποίο παίζεται κάθε παιχνίδι. - Περιλαμβάνει παλιά αγαπημένα παιχνίδια, όπως η Ντάμα και η Παντομίμα, καθώς και λιγότερο γνωστά που...
+

Περιέχονται: - Πάνω από 200 παιχνίδια που θα ψυχαγωγήσουν τα μικρά παιδιά και τους ενηλίκους. - Διαγράμματα που δείχνουν βήμα προς βήμα τον τρόπο με τον οποίο παίζεται κάθε παιχνίδι. - Περιλαμβάνει παλιά αγαπημένα παιχνίδια, όπως η Ντάμα και η Παντομίμα, καθώς και λιγότερο γνωστά που σίγουρα θα ψυχαγωγήσουν τον καθένα. Παιχνίδια συναναστροφής, παιχνίδια με μολύβι και χαρτί, παιχνίδια ομιλίας και λέξεων, παιχνίδια επιδεξιότητας, παιχνίδια εξωτερικού χώρου, χαρτοπαίγνια για ένα άτομο, χαρτοπαίγνια για δύο ή παραπάνω άτομα, παιδικά χαρτοπαίγνια, επιτραπέζια παιχνίδια, παιχνίδια ντόμινο.

Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Καρακώτσογλου
ISBN: 960-9444-07-5
Έτος Έκδοσης: 2011
Αριθμός Σελίδων: 307
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 17χ13

Συντελεστές

Συγγραφέας:
Burns, Brian

Χαρακτηριστικά Βιβλίου

Εκδόσεις:
Καρακώτσογλου
Έτος Έκδοσης:
2011
Διαστάσεις:
17χ13
Αριθμός Σελίδων:
307
Εξώφυλλο:
Σκληρό εξώφυλλο

Εξαιρετικές Τιμές

Προτάσεις Παιδικών

Χρήσιμες Πληροφορίες

ΝΕΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Προτεινόμενοι Συγγραφείς