ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν στο e-shop μας από τις 5/8/2020 έως και τις 18/8/2020 θα εκτελεστούν μετά τις 19/8/2020 λόγω καλοκαιρινών διακοπών.

Παιδαγωγικές ιστορίες και παραμύθια για μικρά παιδιά

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
960-7161-19-Χ
-25%

10.35 

Με ΦΠΑ - Τιμή Web


Αρχική Τιμή: 13.80 
Κερδίζετε: 3.45 € (25%)
Με τις «Παιδαγωγικές ιστορίες» ανοίγεται ένας καινούργιος δρόμος στην αντιμετώπιση των προβλημάτων Ανατροφής των παιδιών στον τόπο μας. Όσοι ασχολούνται με το παιδί έχουν τώρα στα χέρια τους μια πρωτότυπη και πρωτοποριακή εργασία που είναι σύνθεση Λογοτεχνίας, Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής,...
+

Με τις «Παιδαγωγικές ιστορίες» ανοίγεται ένας καινούργιος δρόμος στην αντιμετώπιση των προβλημάτων Ανατροφής των παιδιών στον τόπο μας. Όσοι ασχολούνται με το παιδί έχουν τώρα στα χέρια τους μια πρωτότυπη και πρωτοποριακή εργασία που είναι σύνθεση Λογοτεχνίας, Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής, γιατί σε καθένα από τα 15 θέματα του βιβλίου έχουμε: α) Την ιστορία ή το παραμύθι (που είναι χτισμένα επάνω σ’ ένα πρόβλημα Αγωγής - Συμπεριφοράς του παιδιού, όπως το διατύπωσαν οι συνεργάτες, μεγάλοι παιδαγωγοί και ψυχολόγοι, Ντράικωρς και Ντον Ντινκμέγιερ). β) Το ποίημα (που συμπυκνώνει το μήνυμα που βγαίνει για το παιδί απ’ το παραμύθι). γ) Τη θεωρία (που αναλύει τα ψυχολογικά κίνητρα και το «σχήμα ζωής» που οδήγησαν τα πρόσωπα του παραμυθιού να ενεργήσουν έτσι). δ) Τη συζήτηση ομάδας (όπου, μέσα από τις ερωταπαντήσεις, παρακολουθούμε τις αντιδράσεις του παιδιού και διαπιστώνουμε την πιθανή ύπαρξη συγγενικού τρόπου σκέψης και κινήτρων στη συμπεριφορά του). Έτσι, μ’ αυτό το ψυχαγωγικό - διαγνωστικό εργαλείο, μ’ αυτόν τον ερμηνευτικό καθρέφτη, που για πρώτη φορά διαθέτουμε, έχουμε τη δυνατότητα, μαζί με την ευχαρίστηση της ανάγνωσης του παραμυθιού, να ανακαλύπτουμε τα αίτια της συμπεριφοράς του παιδιού και να παρεμβαίνουμε προς την κατεύθυνση της αλλαγής της Αγωγής του και των σχέσεών μας μαζί του.

Συγγραφέας: Καλογήρου, Κορνηλία
Εκδόσεις: Θυμάρι
ISBN: 960-7161-19-Χ
Έτος Έκδοσης:2002
Αριθμός Σελίδων: 172
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 21χ14

Συντελεστές

Συγγραφέας:
Καλογήρου, Κορνηλία

Χαρακτηριστικά Βιβλίου

Εκδόσεις:
Θυμάρι
Έτος Έκδοσης:
1994
Διαστάσεις:
21χ14
Αριθμός Σελίδων:
172
Εξώφυλλο:
Μαλακό εξώφυλλο

Εξαιρετικές Τιμές

Προτάσεις Παιδικών

Χρήσιμες Πληροφορίες

ΝΕΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Προτεινόμενοι Συγγραφείς