Ο χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
960-600-829-0
-30%

6.25 

Με ΦΠΑ - Τιμή Web


Αρχική Τιμή: 8.90 
Κερδίζετε: 2.65 € (30%)
Τα παραμύθια του βιβλίου αυτού είναι παλιά και αγαπημένα. Κυκλοφόρησαν για πρώτη φόρα το 1982 από τις Αγροτικές Συνεταιριστικές Εκδόσεις και με τη βοήθεια της υπέροχης εικονογράφησης της Διατσέντας Παρίση το βιβλίο αμέσως έγινε αγαπητό σε μικρούς και μεγάλους. Ακολούθησαν επανεκδόσεις από...
+

Τα παραμύθια του βιβλίου αυτού είναι παλιά και αγαπημένα. Κυκλοφόρησαν για πρώτη φόρα το 1982 από τις Αγροτικές Συνεταιριστικές Εκδόσεις και με τη βοήθεια της υπέροχης εικονογράφησης της Διατσέντας Παρίση το βιβλίο αμέσως έγινε αγαπητό σε μικρούς και μεγάλους. Ακολούθησαν επανεκδόσεις από τις Εκδόσεις Δελφίνι και τις Εκδόσεις Πατάκη.
Το 2007, τα παραμύθια αυτά αποφάσισα να τα εντάξω σε μια ενιαία σύνθεση - έτσι για να τα ανανεώσω. Το βιβλίο που γεννήθηκε από αυτή μου την απόφαση είναι το "Έξι φίλοι κι ένα δώρο", στο οποίο τις μαυρόασπρες εικόνες τις έχει ζωγραφίσει η Λίλα Καλογερή και απευθύνεται σε παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού. Τώρα ο χιονάνθρωπος και οι άλλοι ήρωες των παραμυθιών της συλλογής κυκλοφορούν και στην αρχική τους μορφή για να συναντήσουν, όπως παλιά, και τους πιο μικρούς τους φίλους, τα παιδιά των νηπιαγωγείων.

Συγγραφέας: Κοντολέων, Μάνος
Εκδόσεις: Εκδόσεις Πατάκη
ISBN: 960-600-829-0
Έτος Έκδοσης: 1999
Αριθμός Σελίδων: 37
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 28χ21

Χαρακτηριστικά Βιβλίου

Εκδόσεις:
Εκδόσεις Πατάκη
Συγγραφέας:
Κοντολέων, Μάνος
Έτος Έκδοσης:
1999
Διαστάσεις:
28χ21
Αριθμός Σελίδων:
37
Εξώφυλλο:
Σκληρό εξώφυλλο

Εξαιρετικές Τιμές

Προτάσεις Παιδικών

Χρήσιμες Πληροφορίες

ΝΕΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Προτεινόμενοι Συγγραφείς