Ο πύργος της Μοναξιάς

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
978-960-274-295-2
-30%

6.90 

Με ΦΠΑ - Τιμή Web


Αρχική Τιμή: 9.90 
Κερδίζετε: 3.00 € (30%)
Από την αρχαιότητα, πυκνό μυστήριο καλύπτει την έρημο της Σαχάρας. Στρατιές ολόκληρες εξαφανίζονται χωρίς να αφήνουν πίσω τους κανένα ίχνος, λες και τις κατάπιε η άμμος της ερήμου. Οι ελάχιστοι που καταφέρνουν να σωθούν κρατούν το στόμα τους κλειστό. Ο συνταγματάρχης Ζομπέρ, έμπειρος και...
+

Από την αρχαιότητα, πυκνό μυστήριο καλύπτει την έρημο της Σαχάρας. Στρατιές ολόκληρες εξαφανίζονται χωρίς να αφήνουν πίσω τους κανένα ίχνος, λες και τις κατάπιε η άμμος της ερήμου. Οι ελάχιστοι που καταφέρνουν να σωθούν κρατούν το στόμα τους κλειστό.


Ο συνταγματάρχης Ζομπέρ, έμπειρος και ακέραιος αξιωματικός της Λεγεώνας των Ξένων, αποφασίζει να λύσει το μυστήριο έναντι οποιουδήποτε τιμήματος.


Ένα παράλληλο μυστήριο επιχειρεί να λύσει ο Φίλιπ Γκάρετ ο οποίος αναζητά τον πατέρα του, έναν εξαιρετικής φήμης επιστήμονα που έχει εξαφανιστεί από πολλά χρόνια. Οι έρευνές του τον φέρνουν κι αυτόν στη Σαχάρα και καθώς η αναζήτησή του προχωρεί, πείθεται όλο και περισσότερο ότι ο πατέρας του είναι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που γνωρίζει τι συμβαίνει στο κομμάτι αυτό της ερήμου.


Η λύση του πυκνού αυτού μυστηρίου είναι το θέμα του Πύργου της Μοναξιάς. Οι χαρακτήρες των ηρώων όμως, συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα το οποίο απελευθερώνει ιδέες, απόψεις, συναισθήματα, παρορμήσεις, έναν καμβά ίσως πιο σημαντικό κι από την ίδια τη λύση του μυστηρίου…

Συντελεστές

Συγγραφέας:
Manfredi, Valerio - Massimo

Χαρακτηριστικά Βιβλίου

Εκδόσεις:
Ψυχογιός
Έτος Έκδοσης:
1998
Διαστάσεις:
21χ14
Αριθμός Σελίδων:
392
Εξώφυλλο:
Μαλακό εξώφυλλο

Εξαιρετικές Τιμές

Συνδύασε το με αυτά

Προτάσεις Παιδικών

Χρήσιμες Πληροφορίες

ΝΕΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Προτεινόμενοι Συγγραφείς