Οι άρχοντες του κάτω κόσμου - 'Aγρια Νύχτα

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
978 960 620 766 2
-10%

8.87 

Με ΦΠΑ - Τιμή Web


Αρχική Τιμή: 9.90 
Κερδίζετε: 1.03 € (10%)
Δώδεκα αθάνατοι πολεμιστές, μια αρχαία κατάρα, ένας σκοτεινός αισθησιακός κόσμος... Βιβλίο 1 : Η ιστορία του Μάντοξ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ -Πάνω από τα ανθρώπινα ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ -Πέρα από το θάνατο... Σε ένα απομονωμένο κάστρο της Βουδαπέστης, δώδεκα αθάνατοι πολεμιστές –ο καθένας πιο...
+

Δώδεκα αθάνατοι πολεμιστές, μια αρχαία κατάρα, ένας σκοτεινός αισθησιακός κόσμος...

Βιβλίο 1: Η ιστορία του Μάντοξ

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ -Πάνω από τα ανθρώπινα
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ -Πέρα από το θάνατο...

Σε ένα απομονωμένο κάστρο της Βουδαπέστης, δώδεκα αθάνατοι πολεμιστές –ο καθένας πιο
επικίνδυνα σαγηνευτικός από τον άλλο– είναι δεμένοι με μια αρχαία κατάρα που

κανένας δεν μπορεί να λύσει...

Ακολουθήστε μας στον σκοτεινό αισθησιακό κόσμο της Τζίνα, εκεί όπου τα όρια ανάμεσα στο καλό και στο κακό είναι δυσδιάκριτα και η πραγματική αγάπη γνωρίζει την πιο μεγάλη δοκιμασία.

Σ' όλη της τη ζωή, η 'Ασλιν Ντάροου βασανιζόταν από φωνές του παρελθόντος. Για να δώσει τέλος σ' αυτό τον εφιάλτη, έχει έρθει στη Βουδαπέστη αναζητώντας βοήθεια από κάποιους άντρες που, σύμφωνα με τις φήμες, έχουν υπερφυσικές ικανότητες. Δεν ξέρει ότι έτσι θα βρεθεί στην αγκαλιά του Μάντοξ, του πιο επικίνδυνου απΆ όλους, ενός άντρα παγιδευμένου στη δική του κόλαση.
Κανείς από τους δύο δεν μπορεί ν' αντισταθεί στην καταλυτική πείνα που γαληνεύει το μαρτύριό τους… και ταυτόχρονα πυροδοτεί μέσα τους ένα ακατανίκητο πάθος. Όμως κάθε φλογερό άγγιγμα και κάθε καυτό φιλί τούς φέρνει όλο και πιο κοντά στον όλεθρο –και σε μια δοκιμασία της αγάπης τους που απειλεί να συντρίψει τις ψυχές τους…

Με την 'Αγρια Νύχτα η συγγραφέας των bestseller των New York Times Τζίνα Σογουόλτερ εγκαινιάζει τη σειρά Οι 'Αρχοντες του Κάτω Κόσμου, που σαγήνευσε το αναγνωστικό κοινό στην Ευρώπη και την Αμερική.

Χαρακτηριστικά Βιβλίου

Εκδόσεις:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συγγραφέας:
Showalter, Gena
Έτος Έκδοσης:
2019
Διαστάσεις:
21χ14
Αριθμός Σελίδων:
352
Εξώφυλλο:
Μαλακό εξώφυλλο

Εξαιρετικές Τιμές

Προτάσεις Παιδικών

Χρήσιμες Πληροφορίες

ΝΕΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Προτεινόμενοι Συγγραφείς