ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ: Υπάρχει περίπτωση σημαντικής καθυστέρησης στην εκτέλεση και την παράδοση, καθώς πολλοί εκδοτικοί οίκοι υπολειτουργούν και ενδεχομένως λόγω προβλημάτων φόρτου στις εταιρείες ταχυμεταφορών (courier), που προκύπτουν από τις νέες συνθήκες αυτή την περίοδο.

Ιστορία Δ΄ δημοτικού

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
960-422-658-4
-25%

3.75 

Με ΦΠΑ - Τιμή Web


Αρχική Τιμή: 5.00 
Κερδίζετε: 1.25 € (25%)
Το βιβλίο αυτό σκοπό έχει να αποτελέσει ένα πολύτιμο βοήθημα για το μάθημα της Ιστορίας Δ΄ δημοτικού. Είναι γραμμένο σύμφωνα με το νέο σχολικό βιβλίο και ακολουθεί τις αρχές του Διαθεματικού Ενιαίου Πλαισίου Προγραμμάτων Σπουδών (ΔΕΠΣ). Ακολουθώντας τη σύγχρονη διδακτική προσέγγιση το σχολικό...
+

Το βιβλίο αυτό σκοπό έχει να αποτελέσει ένα πολύτιμο βοήθημα για το μάθημα της Ιστορίας Δ΄ δημοτικού. Είναι γραμμένο σύμφωνα με το νέο σχολικό βιβλίο και ακολουθεί τις αρχές του Διαθεματικού Ενιαίου Πλαισίου Προγραμμάτων Σπουδών (ΔΕΠΣ). Ακολουθώντας τη σύγχρονη διδακτική προσέγγιση το σχολικό αυτό βοήθημα έχει στόχο να διευκολύνει τους μαθητές στην κατανόηση και απόδοση της ύλης του μαθήματος αλλά και να αποτελέσει ένα πολύτιμο και φιλικό βοήθημα για τους εκπαιδευτικούς.

Συγγραφέας: Μωραΐτου, Πηνελόπη
Εκδόσεις: Άγκυρα
ISBN: 960-422-658-4
Έτος Έκδοσης: 2008
Αριθμός Σελίδων: 254
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 29χ21

Συντελεστές

Συγγραφέας:
Μωραΐτου, Πηνελόπη

Χαρακτηριστικά Βιβλίου

Εκδόσεις:
Άγκυρα
Έτος Έκδοσης:
2008
Διαστάσεις:
29χ21
Αριθμός Σελίδων:
254
Εξώφυλλο:
Μαλακό εξώφυλλο

Είδη Χαρτοπωλείου

Χρήσιμες Πληροφορίες

ΝΕΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ