ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν στο e-shop μας από τις 5/8/2020 έως και τις 18/8/2020 θα εκτελεστούν μετά τις 19/8/2020 λόγω καλοκαιρινών διακοπών.

Ημερολόγιο αμπελουργού

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
618-5049-36-8
-30%

11.90 

Με ΦΠΑ - Τιμή Web


Αρχική Τιμή: 16.99 
Κερδίζετε: 5.09 € (30%)
Ημερολόγιο αμπελουργού Όπως ανέκαθεν συνηθίζεται, το γεωργικό έτος για όλες τις καλλιέργειες, ετήσιες ή πολυετείς, να αρχίζει απ' το φθινόπωρο, έτσι νομίζουμε πως πρέπει να γίνει και με το αμπέλι. Το αμπέλι, παρότι δεν είναι ετήσιο φυτό, εντούτοις ακολουθεί τον ίδιο κανόνα: το...
+

Ημερολόγιο αμπελουργού

Όπως ανέκαθεν συνηθίζεται, το γεωργικό έτος για όλες τις καλλιέργειες, ετήσιες ή πολυετείς, να αρχίζει απ' το φθινόπωρο, έτσι νομίζουμε πως πρέπει να γίνει και με το αμπέλι.
Το αμπέλι, παρότι δεν είναι ετήσιο φυτό, εντούτοις ακολουθεί τον ίδιο κανόνα: το γεωργικό του έτος αρχίζει μετά τη συγκομιδή του τελικού προϊόντος, δηλαδή των σταφυλιών της προηγούμενης χρονιάς, και τελειώνει με τη συγκομιδή των σταφυλιών της νέας χρονιάς.
Τέλος, νομίζουμε ότι, για το αμπέλι, υπάρχει ακόμα ένας πρόσθετος λόγος για ν’ αρχίσουμε και να τελειώσουμε έτσι το καλλιεργητικό του έτος: αμέσως μετά τον τρυγητό, ακριβώς τότε, έχει τις πρώτες ανάγκες και απαιτεί τις πρώτες φροντίδες μας. προκειμένου ν' αναλάβει αμέσως απ' την εξαντλητική κυριολεκτικά προσπάθεια που κατέβαλε, για να ωριμάσει τους ωραίους καρπούς του. τα σταφύλια.
Αρχίζουμε λοιπόν το καλλιεργητικό έτος του αμπελιού απ' το Σεπτέμβριο του κάθε έτους. Αυτό θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε και να υπηρετήσουμε καλύτερα τις ανάγκες του. πράγμα που θα αποβεί τελικά προς όφελός μας.

Συγγραφέας: Κούσουλας, Κώστας Ι.
Εκδόσεις: Ψύχαλος
ISBN: 618-5049-36-8
Έτος Έκδοσης: 2015
Αριθμός Σελίδων: 168
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 24χ17

Συντελεστές

Συγγραφέας:
Κούσουλας, Κώστας Ι.

Χαρακτηριστικά Βιβλίου

Εκδόσεις:
Ψύχαλος
Έτος Έκδοσης:
2016
Διαστάσεις:
24χ17
Αριθμός Σελίδων:
168
Εξώφυλλο:
Μαλακό εξώφυλλο

Εξαιρετικές Τιμές

Συνδύασε το με αυτά

Προτάσεις Παιδικών

Χρήσιμες Πληροφορίες

ΝΕΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Προτεινόμενοι Συγγραφείς