ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ: Υπάρχει περίπτωση σημαντικής καθυστέρησης στην εκτέλεση και την παράδοση, καθώς πολλοί εκδοτικοί οίκοι υπολειτουργούν και ενδεχομένως λόγω προβλημάτων φόρτου στις εταιρείες ταχυμεταφορών (courier), που προκύπτουν από τις νέες συνθήκες αυτή την περίοδο.

ΔΡΑΚΟΙ

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
960-449-352-3
-60%

5.90 

Με ΦΠΑ - Τιμή Web


Αρχική Τιμή: 14.70 
Κερδίζετε: 8.80 € (60%)
Θα ήθελες να μεγαλώσεις και να φροντίσεις ένα δράκο; Τώρα μπορείς! Το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου είναι ένας ιδανικός οδηγός που περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να ξέρεις αν θέλεις να αποκτήσεις και να φροντίσεις ένα δράκο. Ξεφύλλισε τις σελίδες του βιβλίου και μάθε τα πάντα για τις ράτσες...
+

Θα ήθελες να μεγαλώσεις και να φροντίσεις ένα δράκο; Τώρα μπορείς! Το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου είναι ένας ιδανικός οδηγός που περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να ξέρεις αν θέλεις να αποκτήσεις και να φροντίσεις ένα δράκο. Ξεφύλλισε τις σελίδες του βιβλίου και μάθε τα πάντα για τις ράτσες των δράκων, τα χαρακτηριστικά τους γνωρίσματα, τη διατροφή τους, τις συνήθειές τους, καθώς και ένα σωρό άλλες χρήσιμες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το δικό σου κατοικίδιο δράκο!

Συγγραφέας: Nigg, Joseph
Εκδόσεις: Σαββάλας
ISBN: 960-449-352-3
Έτος Έκδοσης: 2007
Αριθμός Σελίδων: 128
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 25χ19

Συντελεστές

Συγγραφέας:
Nigg, Joseph

Χαρακτηριστικά Βιβλίου

Εκδόσεις:
Σαββάλας
Έτος Έκδοσης:
2007
Διαστάσεις:
25χ19
Αριθμός Σελίδων:
128
Εξώφυλλο:
Σκληρό εξώφυλλο

Εξαιρετικές Τιμές

Προτάσεις Παιδικών

Χρήσιμες Πληροφορίες

ΝΕΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Προτεινόμενοι Συγγραφείς